Know More

    Cégünk már több

    mint egy évtizede             foglalkozik szabályozott     légtér technológiákkal                                    Tovább...
Thermo-Gold Kft.
2800 Tatabánya Mártírok út 83.
Tel/Fax: +36/34/336-695
office@thermo-gold.hu


magyar  angol     szerb
.
ULO (Ultra Low Oxygen) technológia


Partnerünk a holland Van-Amerongen B.V., már több mint 40 éve foglalkozik CA (Controlled Atmosphere) technológiával, és ugyan ennyi ideje fejleszti folyamatosan Ultra Low Oxygen (ULO) technológiáját.

Ez a technológia, vezető szerepet tölt be a zöldség és gyümölcs tárolás területén napjainkban.Az ULO technológia lényege, hogy az előállított termékek hosszabb időn keresztül is eredményesen tárolhatók legyenek.

Az ULO technológia szorosan kapcsolódik a hűtéstechnológiához, mert alkalmazása során a megadott, lehető legalacsonyabb hőmérsékletre kell levinni a termék hőmérsékletét.

Ahhoz, hogy a zöldség és gyümölcs hosszabb távon eredményesen tárolható legyen meg kell akadályozni a termék érését, minőségének negatív befolyásolása nélkül.

A termékek fogyasztók által igényelt minőségét, ULO körülmények közötti tárolással érhetjük el. Szabályozni kell a hűtőkamrák légterét ez az O2 tartalom csökkentését és a CO2 tartalom kívánt értékre növelését és megtartását jelenti.

Mind a CO2, mind pedig az O2 értékek végtelen sok variálási lehetőségével, termékfajtától, növekedési feltételektől, klímától függetlenül tárolhatóak a termékek.


Az ULO tárolás előnyei: 

-Az alapszín jobb megtartása
-nagyobb termékszilárdság (keménység)
- hosszabb eltarthatóság, kisebb magházbarnulás, héjbarnulás
- etilén felszabadulás és érzékenységcsökkenés
 - rothadásra való érzékenység csökkenése

A Thermo-Gold Kft. által ajánlott Van-Amerongen (ULO) technológia hosszú évek tapasztalatára támaszkodik, így tudja biztosítani az optimális tárolási feltételeket zöldség és gyümölcs termék tekintetében..
.